0
Sluiten

Categorieën

Filters
   Olaf - Uw Game Specialist - Maandag 10 Oktober 2022

   Samen met Uw Game Specialist je eigen game pc bouwen!

   De droom van bijna elke jongen die in de 21e eeuw is geboren is om een gave gaming set-up te hebben. Dit begint natuurlijk bij het hebben van een goede computer. Gelukkig zijn er veel computerfabrikanten die goede producten leveren, zoals MSI en Dell. Deze fabrikanten leveren kant-en-klare computers, die makkelijk in gebruik te nemen zijn. Voor sommige fanatiekelingen zijn deze computers echter te gelimiteerd. Sommige gamers willen graag een specifieke combinatie tussen een videokaart en een processor of een bepaalde RGB-verlichting, die niet aangeboden wordt door fabrikanten van kant-en-klare computers. Voor deze mensen is de mogelijkheid er om zelf een computer samen te stellen. Zo kan je de computer uit je dromen werkelijkheid laten worden!

   Waarom zou je een custom pc kopen?

   Het bouwen van een custom pc geeft je als consument extra vrijheid. Waar je bij computerfabrikanten vaak vast zit aan specificaties die door de fabrikant zijn gekozen kan je bij een custom pc je hele computer zelf inrichten. Je kan zelf onder andere je behuizing, opslag, videokaart, processor en RGB-verlichting uitkiezen. Hierdoor geef je meer persoonlijkheid aan je computer en weet je beter wat je in huis haalt. Vaak zal het maken van een custom pc ook goedkoper uitvallen, omdat fabrikanten vaak veel extra kosten maken die in de prijs verwerkt worden.

   Hoe kan Uw Game Specialist je helpen?

   Uw Game Specialist biedt de service aan om je pc gratis in elkaar te zetten. Het bouwen van een computer kan door het grote aantal onderdelen overweldigend overkomen. Daarnaast zijn de onderdelen vaak erg prijzig en zou je niet willen dat ze schade oplopen. Wij als Uw Game Specialist begrijpen dat het voor consumenten lastig kan zijn om het proces van het aanschaffen van een custom pc in te gaan. Voor veel mensen is het iets nieuws en daarom bieden wij hier begeleiding bij aan. De begeleiding die wij bieden begint bij ondersteuning bij het uitzoeken van de onderdelen voor jouw pc. Iedereen heeft andere wensen en een ander budget, om hier het optimale uit te halen zullen onze experts die jarenlange ervaring hebben met het bouwen van computers advies op maat geven. Indien het advies de consument bevalt bieden wij ook de service aan om de computer kostenvrij in elkaar te zetten. Zo loop je geen risico op beschadiging van de componenten en weet je zeker dat alles werkt.

   Hoeveel kost het om een custom pc te laten bouwen?

   De service van het in elkaar zetten van de computer biedt Uw Game Specialist gratis aan. Natuurlijk zullen de componenten die in de computer gaan een prijskaartje behouden. Ook bieden we stapelkorting aan op een door ons samengestelde computer. Dit houdt in dat je korting zal krijgen op de componenten die je besteld voor je computer. Bij de aankoop van een door Uw Game Specialist samengestelde computer hoeft u geen verzendkosten te betalen.

   Welke componenten heeft een computer nodig?

   Als je een computer gaat bouwen kan je hem zo persoonlijk maken als je zelf wilt. Je kan er RGB-verlichting in stoppen, je kan er apparatuur in stoppen die de prestaties van je computer meet en zo zijn de mogelijkheden oneindig. Om duidelijk te krijgen wat je minimaal in een moderne computer moet stoppen maken we hieronder duidelijk welke onderdelen je minimaal in een computer moet stoppen om hem goed te laten functioneren.

   Component

   Waar is het component voor?

   BehuizingDe behuizing houdt al je componenten bij elkaar.
   MoederbordHet moederbord zorgt ervoor dat alle onderdelen in je computer met elkaar verbonden worden.
   Processor (CPU)De processor vertelt de computer welke taken hij moet uitvoeren. Je kan de processor vergelijken met het brein van je computer.
   KoelingselementHet koelingselement zorgt ervoor dat je computer niet te warm wordt, waardoor schade voorkomen wordt.
   Videokaart (GPU)De videokaart verwerkt alle grafische en visuele processen die je ziet als je je computer gebruikt.
   RAMJe RAM slaat de korte termijn data van je computer op, waardoor taken uitgevoerd kunnen worden.
   Interne HDDEen HDD zorgt voor opslagruimte in je computer.
   Interne SSDEen SSD zorgt ook voor opslagruimte in je computer (SSD verwerkt data sneller dan HDD).
   VoedingVoeding zorgt ervoor dat er elektriciteit naar je computer gaat.

    

   Bekijk hier het laatste nieuws!

   Recente artikelen

   Vergelijk 0

   Voeg nog een product toe (max. 5)

   Start vergelijking