Over ons

Uw Game Specialist is ontstaan wegens de behoefte aan een betrouwbare, jonge onderneming waar klanten terecht kunnen om niet alleen hun producten te kopen, maar ook om een zo goed mogelijke oplossing voor hun problemen te krijgen.
Dit houdt in dat de medewerkers van Uw Game Specialist altijd hun best zullen doen om te zorgen dat u in de meest oplossingsgerichte manier geholpen wordt.

Uw Game Specialist is opgericht door Iddo en Jeroen. Beide zijn twee jonge, enthousiaste ondernemers die samen zijn gekomen om met Uw Game Specialist een idealistische webshop te creëren.

Iddo is een ervaren gamer en houdt zich daardoor ook veel bezig met ICT en computers. Het bouwen van een computer is voor hem bekend terrein en hij blijft ook up-to-date met alle ontwikkelingen binnen de technische computerwereld. Sinds 2019 is Iddo ondernemer en sindsdien heeft hij veel ervaring opgedaan die hij gebruikt om van deze webshop een succes te maken. Naast het zijn van ondernemer is Iddo ook actief op social media, waar hij de afgelopen jaren een grote following heeft opgebouwd die continu blijft groeien.

Jeroen is naast een ervaren gamer al ondernemer sinds 2017. In zijn tijd als ondernemer heeft hij veel geleerd over verschillende marketingstrategieën, risicoanalyse en andere aspecten die hem helpen bij het succesvol leiden van een bedrijf.
Door de grote ervaring van Jeroen heeft hij veel kennis over e-commerce. Deze kennis zorgt er in combinatie met de gedrevenheid van Jeroen voor dat hij altijd zijn beste beentje voor zet bij elke klant.

Zonder een visie is een bedrijf nergens, daarom is ook zorgvuldig nagedacht over de visie waar Uw Game Specialist zich op zou gaan richten. Klantgerichtheid staat bij Uw Game Specialist op één, daarom heeft het team van Uw Game Specialist een onderzoek gestart binnen de potentiële klantengroep. De vraag naar een webshop met goede service en scherpe prijzen bleek hieruit, waardoor het team een plan is gaan uitwerken om hierop te kunnen inspelen.
Naast het onderzoek binnen de potentiële klantengroep is ook naar de behoeften van het team gekeken. Het team had heel erg de behoefte om op maat te werken met klanten en continu de service te blijven verbeteren, optimaliseren en vernieuwen.

De conclusie die getrokken kon worden uit deze behoeften is dat Uw Game Specialist zich richt op:

  • Klantvriendelijkheid en service bieden op een hoger niveau dan elk ander bedrijf
  • De klant begeleiden bij het vinden van de beste oplossing voor een probleem
  • Het bieden van eerlijke prijzen voor de beste kwaliteit apparatuur
  • Dagelijks het assortiment uitbreiden en de nieuwste producten aanbieden

 

Het ontstaan van het idee achter Uw Game Specialist vond eind 2020 plaats. Iddo en Jeroen waren aan het brainstormen in welke markt nog groeiruimte lag en wat op hun persoonlijkheden aan zou sluiten. Na een korte brainstormsessie kwamen ze beide al snel uit op de connectie met gamen. Iddo en Jeroen zijn van mening dat er veel te verbeteren valt op het gebied van service binnen de gamingmarkt, iets waar ze graag op inspelen om consumenten een betere ervaring te geven. Beide zijn er ook zeker van dat deze markt een markt is waar ze nog lang interesse in zullen houden, waardoor ze altijd met veel plezier werken aan de webshop.