Gratis verzending vanaf €75,-
30 dagen bedenktijd
Professioneel advies
Betaal achteraf met Klarna
9,5 tm-wwk
De snelst verkopende Call of Duty. Ga jij het nieuwe gevecht aan?

De snelst verkopende Call of Duty. Ga jij het nieuwe gevecht aan?

Geen reacties  |     Geschreven door Mitchel - Uw Game Specialist    |     Gepubliceerd op maandag 28 november 2022     |     minuten lezen
Kruip opnieuw in de huid van de leden van Task Force 141 met Soap MacTavish, Captain Price, Ghost en Gas. Deze compleet nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 brengt een hele hoop nieuwe actie met zich mee! Van een compleet nieuwe verhaallijn tot de nieuwste Warzone 2.0! Wij van Uw Game Specialist nemen je graag mee!

Kruip opnieuw in de huid van de leden van Task Force 141 met Soap MacTavish, Captain Price, Ghost en Gas. Deze compleet nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 brengt een hele hoop nieuwe actie met zich mee! Van een compleet nieuwe verhaallijn tot de nieuwste Warzone 2.0! Wij van Uw Game Specialist nemen je graag mee!

 

Verhaallijn

Elke Call of Duty heft een indrukwekkende verhaallijn. Zo ook deze nieuwe Modern Warfare 2. Ze gaan door waar ze in 2019 bij de eerste Modern Warfare zijn gestopt. Het doel van de campaign? Al Qatala stoppen bij het afvuren van Amerikaanse raketten. Bij de eerste missie is het al direct actie. Nadat de speler een marker gezet heeft op een Iraanse generaal krijgen zij de besturing in handen van een raket.

En daarna gaat de 8 tot 10 uur durende campaign echt van start. De leden van TF 141 slaan de handen in een met kolonel Alejandro Vargas van de Mexican Special Forces. Ook speelt het spel zich af in Amsterdam wat heel indrukwekkend 1-op-1 is nagemaakt in de game. Visueel en als het gaat om audio scoort de game daarom ook vele malen hoger dan al haar voorgangers.

 

Verbeterde gameplay en graphics

De graphics en gameplay is in deze Call of Duty aanzienlijk verbeterd. Zo lijken sommige missies in de game foto realistisch zoals wij eerder al vermeldden over Amsterdam. Er is vele aandacht uitgegaan naar hoe het water werkt in het spel. Zo reageert het water op de bewegingen van spelers. In de campaign, maar ook in de multiplayer zijn er veel stukken waarin er in het water wordt gevochten.

Dankzij de slimme engine van de nieuwe Call of Duty weet je altijd waar de actie is. Op bepaalde delen in het spel wordt er bepaald wat er haarscherp moet worden laten zien. Zo mis je nooit de actie. Ook lijkt het spelen van het spel net alsof je de hoofdrol speelt in een film. Je schakelt van de tussentijdse cutscenes vlekkeloos over naar de gameplay.

 

Multiplayer

Het onderdeel waar velen naar toe gaan nadat zij de verhaallijn voltooid hebben is de uitzinnige multiplayer. Het is uitgebreider dan ooit met een compleet nieuwe Gunsmith om je wapen aan te passen, diverse nieuwe co-op missies en maps. Het is misschien niet heel verschillend met de multiplayer van voorgaande Call of Duty’s, maar het is zeker het spelen waard.

Met onder andere de spelmodus Ground War zoek je het groter op. Vecht in teams van 20 tegen 20 naar de overwinning. Ook is Prisoner Rescue nieuw. Het doel? Het ene team probeert de gevangenen te redden terwijl het andere team de gevangenen probeert te beschermen van het andere team. Alleen gaat het vaak niet om het doel maar meer om elkaar afslachten.

De multiplayer van de nieuwste Call of Duty is in de afgelopen weken mateloos populair geworden. Met vele nieuwe maps is er genoeg variatie. Een van de meest gespeelde maps is toch wel de Santa Sena Border Crossing waarin je speelt op ene snelweg vol met verlaten voertuigen.

 

Warzone 2.0

En natuurlijk is er ook een nieuwe Warzone 2.0. Spelers worden gedropt in een compleet nieuwe map genaamd Al Mazrah. Warzone 2.0 biedt een compleet nieuwe ervaring met diverse nieuwe mogelijkheden. Zo heb je een rugzak met je inventory en is er Proximity Chat waarbij je spelers dicht bij jou in de buurt hoort praten.

Het begin is hetzelfde gebleven, je springt met je team of alleen uit een vliegtuig met niks meer dan alleen een handwapen en land ergens op de map. Je zoekt wapens en uitbreidingen en zorgt ervoor dat je de laatste bent die overblijft als de gascirkel zich sluit. De map is groter dan Verdansk en Caldera van de andere Warzone en biedt genoeg mogelijkheden tot grote of juist kleine gevechten. Of je nou een sniper battle houdt of liever houd van gevechten dichtbij, het is allemaal mogelijk. Ook is er weer de mogelijkheid om rond te vliegen met helikopters of rondrijden met voertuigen.

Proximity Chat is nieuw. Het biedt een leuke en spannende toevoeging aan het al zo geweldige Warzone 2.0. Je speelt met je team op de map van Al Mazrah en je moet je oren altijd goed open houden. Voor je het weet hoor je vijanden dicht bij jou in de buurt. Zit je daar nou niet op te wachten? Dan kan je Proximity Chat uitschakelen.

Warzone 2.0 verschilt niet veel van de voorgaande Warzone, maar biedt wel vele nieuwe uitdagingen en zogeheten contracts ingame.

 

Snelst verkopende Call of Duty

Al snel werd bekend dat deze nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 de snelst verkopende Call of Duty ooit is. In slechts 10 dagen tijd is het spel maar liefst 1 miljard keer verkocht. Activision bevestigd dat het daarmee de snelst verkopende Call of Duty ooit is. Daarmee verslaat de game het oude record van Black Ops 2 wat 15 dagen nodig had om dat aantal te bereiken.

 

Reviews

De reviews op de nieuwe Call of Duty game zijn veelbelovend. Spelers loven vooral de verbeterde graphics maar ook de nieuwe multiplayer maps en Warzone 2.0. De meeslepende verhaallijn scoort ook goed onder de gamers. Ze voelen zich meegesleept en vinden de verhaallijn vol adrenaline zitten. Ook zijn er altijd, zoals in voorgaande versies, ook mensen die klagen over lag en hackers. Infinity Ward en Activision doen er alles aan om dit te voorkomen.

Overall scoort de game erg hoog. Volgens Steam zijn de meningen van ruim 130.000 mensen verdeeld over de game. Bij IGN scoort de multiplayer een mooie 8/10. De single player scoort wat lager met een 6/10

 

Conclusie

Onze conclusie? Deze nieuwe Call of Duty Modern Warfare 2 is een echte must have voor de OG Call of Duty spelers. Het biedt vele nieuwe ervaringen in vele opzichten. Ga je solo of met je team Warzone in? Of ben je toch meer van de klassieke multiplayer. Het is allemaal mogelijk in deze snelste verkopende Call of Duty ooit. Wij van Uw Game Specialist hebben de game ook al plat gespeeld en zijn tot nu toe heel lovend over deze nieuwe, meeslepende en adrenalinevolle game!


Reacties

Momenteel zijn er nog geen reacties achter gelaten.

Laat een reactie achter!
Vergelijk producten0