Gratis verzending vanaf €75,-
30 dagen bedenktijd
Voor 16:00 besteld, dezelfde werkdag verzonden!
Betaal achteraf met Klarna
Comfortabel gamen? Dat doe je met een gamingstoel!

Comfortabel gamen? Dat doe je met een gamingstoel!

Geen reacties  |     Geschreven door Mitchel - Uw Game Specialist    |     Gepubliceerd op maandag 24 oktober 2022     |     minuten lezen
Ben jij een diehard gamer en spendeer je meerdere uren achter jouw gaming PC of laptop? Dan is het natuurlijk fijn als je comfortabel zit zonder dat je er na een paar uur belabberd bij zit. Een gaming stoel is dan ideaal voor jou!

Ben jij een diehard gamer en spendeer je meerdere uren achter jouw gaming PC of laptop? Dan is het natuurlijk fijn als je comfortabel zit zonder dat je er na een paar uur belabberd bij zit. Een gaming stoel is dan ideaal voor jou! Maar waar moet je dan op letten? Wij van Uw Game Specialist geven jou het beste advies!

 

Comfort

Gamen op een standaard stoel breekt de meeste gamers al na een paar uur gamen flink op. Last van je rug, je benen en ga zo maar door. Dat is voor niemand fijn, toch? Een gaming stoel helpt jou om je focus goed te behouden tijdens je race of shooter. Dankzij vele ergonomische functies die een gaming stoel te bieden hebt, kun je langer doorgaan. Denk bijvoorbeeld aan ondersteuning in je nek en onderrug. Vele stoelen bieden ook het comfort om de rugleuning deels of helemaal plat te leggen zodat je in je pauzes letterlijk even onderuit kan zakken.

 

Looks en feel

Veel gamestoelen hebben een uniek uiterlijk. Denk bijvoorbeeld aan een race rode stoel of marine blauwe stoel. Er is keuze uit heel veel soorten om de juiste stoel te vinden die past bij je interieur of gaming setup.

De stoelen hebben vaak ook een hoge rugleuning wat uitermate veel comfort biedt voor je gehele rug met als klap op de vuurpijl vaak een ondersteunend kussentje voor in je nek en onderrug. Zo kun je urenlang gamen zonder last te krijgen van je nek of rug. Want dat is vaak de voorkomendste klacht bij het gebruik van een normale, standaard stoel.

De gaming stoelen zijn heel vaak ook in zithoogte verstelbaar zodat je altijd op de juiste hoogte zit. Dit geldt ook voor de armleuningen. Stel deze op de juiste hoogte in en je armen worden ook zo goed mogelijk ondersteund.

Alle gaming stoelen hebben een stalen onder frame wat zorgt voor een hoge duurzaamheid. Je gaming stoel gaat dan veel langer mee.

 

De verschillende merken

Diverse fabrikanten maken al jaren gaming stoelen. Een van de meeste bekende is DXRacer. Zij maken diverse gaming stoelen die voor iedereen geschikt zijn. Zij maken gaming stoelen voor mensen met verschillende lengtes. Ben je bijvoorbeeld rond de 1,90 meter, dan kun je het beste kijken naar de DXRacer Racing en King.

Wat betreft de prijzen voor de DXRacer stoelen, ze beginnen vaak rond de 200 euro waar je al snel een goede, standaard gaming stoel hebt. Ga je kijken naar een hoogwaardiger segment? Dan ben je rond de 500 euro klaar. Deze stoelen zijn vaak uitgerust met een speciale veer aan de onderkant die personen tot 200 kg kan dragen, zijn vaak met leer uitgerust en zien er net wat mooier uit dan de instapmodellen.

Andere merken van gaming stoelen zijn onder andere Corsair, Deltaco, Noblechairs en Trust. Kies je voor een stoel van Trust? Dan kies je voor een zo goed mogelijk zitcomfort tegen een schappelijke prijs. De stoelen van Noblechairs zijn weer wat hoger wat betreft de prijs, maar dan krijg je ook een perfect zitcomfort.

 

Prijzen

Gamingstoelen zijn er in veel verschillende prijzen. Het ligt een beetje aan waar je naar op zoek bent. Ben je een echte frequent gamer en wil je gaan voor ultiem comfort? Dan kom je gauw uit op een stoel van rond de 500 euro. Ben je een beginnende gamer, maar wil je toch comfortabel zitten? Dan ben je vaak rond de 200 euro al klaar.

Zo is er voor iedereen met welk budget dan ook altijd de gepaste oplossing binnen handbereik. Wat voor prijskaartje heeft jouw comfort?

 

Conclusie

Gamen op een standaard stoel? Dat is simpelweg niet fijn voor de gamer. Je wilt heerlijk kunnen zitten tijdens je race in Grand Theft Auto of je Team Deathmatch in Call of Duty. Een gaming stoel is dus zeker geen overbodige luxe. Tenminste, als je nog wat langer door wilt gaan met je rug. Kies je voor comfort en urenlang gameplezier? Kies dan voor een gaming stoel die bij jou past in de webshop van Uw Game Specialist.


Reacties

Momenteel zijn er nog geen reacties achter gelaten.

Laat een reactie achter!
Vergelijk producten0